Vier je verjaardagsfeestje met Sinterklaas!

Ben jij jarig in november of december en wil je je verjaardag samen met Sinterklaas en zwarte piet vieren? Kom met je feestje naar de sinterklaasmusical “Hotel Sinterklaas!” Speciaal voor kinderfeestjes hebben we een leuke actie! Wil jij met je verjaardagsfeestje naar de Sint Musical? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De jarige krijgt een gratis kaartje van Sinterklaas!

Ben je jarig in november of december en vier je je feestje samen met Sinterklaas? De jarige krijgt een gratis kaartje cadeau van Sinterklaas!

 

Voorafgaand aan de voorstelling zijn er in het Loft café zwarte pieten en er is natuurlijk van alles te doen! De voorstelling zelf duurt ongeveer een uur en na de voorstelling mogen alle kinderen met Sint en piet op de foto! Je vriendjes en vriendinnetjes gaan het vast nog lang over jouw verjaardag hebben!

Wil jij met je kinderfeestje naar Sint en zwarte piet?

De Sint Musical is super leuk voor kinderen van 1 tot 9 jaar en dus ook leuk om je verjaardagsfeestje te vieren! Wel moeten je ouders van tevoren even kaartjes kopen, ook de jarige heeft een kaartje nodig! Lees hieronder dus wat je moet doen als je je verjaardag wilt vieren bij de sinterklaasmusical van Tilburg!

De spelregels voor deze actie

  1. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vertel dat je je verjaardag wilt komen vieren
  2. Je ontvangt van ons een kortingscode zodat je alle kaartjes kunt bestellen, ook die van de jarige.
    Die krijg je met de kortingscode gratis.
  3. Deze actie geldt alleen voor kinderfeestjes van minimaal 10 personen (incl. volwassenen)
  4. Heb je je verjaardagsfeestje niet bij ons aangemeld dan geldt de actie niet en moet je gewoon voor de jarige een kaartje kopen.

Leuk idee voor een Sinterklaas verjaardagsfeestje

De Sint Musical is een super leuk idee voor een Sinterklaas verjaardagsfeestje, maar we hebben op onze website ook leuke Sinterklaas knutselwerkjes! Met deze knutselwerkjes maak je zelf leuke Sinterklaas traktaties die je kan uitdelen in de klas! Zo is je Sinterklaas kinderfeestje helemaal af!

Wil je meer weten over de musical? Neem dan even contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zien je graag bij een van de voorstellingen van de sinterklaasmusical “Hotel Sinterklaas”!

Musical Tickets

Uw winkelwagen is leeg

steun ons

Voorstellingen

There are no up-coming events

Volg Ons