Hotel Sinterklaas

Het kasteel van Sinterklaas is niet op tijd klaar voor zijn verblijf  in Nederland. Uiteindelijk belanden de Sint en zijn pieten in het  hotel van de twee bejaarde vrouwen Bep en Riet. In eerste instantie lijkt alles goed te gaan, maar waar is toch de staf gebleven en waarom is de Sint zijn grote boek kwijt? Horen pepernoten wel groen te zijn en wie weet waar de pakjes zijn gebleven?  

DSC01752 2

 

Hotel Sinterklaas is een gezellige gezinsmusical gericht op gelovige kinderen, maar zeker ook leuk voor hun oudere broertjes en zusjes én volwassenen. De musical wordt volledig geproduceerd door de vrijwilligers van het Sint Nicolaas Comité Tilburg.

De voorstelling duurt ongeveer 65-70 minuten en na afloop mogen alle kinderen met de Sint op de foto.

 

Kom naar het Loft Theater en kom erachter of alle problemen opgelost kunnen worden en Sinterklaas zijn verjaardag gewoon kan vieren in Nederland.

Tickets zijn te koop voor de musicalvoorstellingen op 25 en 26 november en 2 en 3 december.

Heb je nog vragen? Stuur ons dan gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

DSC01902 comprposter

 

Dé Sintmusical van Tilburg!

Dit jaar organiseert Stichting Centraal Sint Nicolaas Comité Tilburg voor alweer het achtste jaar op rij een echte Tilburgse Sinterklaasmusical! Sinds 2010 wordt er jaarlijks door eigen vrijwilligers een musical bedacht, geschreven, geregisseerd en opgevoerd.  De afgelopen jaren zijn al meer dan 10.000 mensen naar één van onze voorstellingen komen kijken. We speelden de volgende voorstellingen:

  • 2010: Pakje voor de Sint
  • 2011: Dromen over Sint
  • 2012: Bij Sint op zolder
  • 2013: Recepten van de Sint
  • 2014: Sint in het Sirrekus
  • 2015: Van Lijstje tot Pakje
  • 2016: Bij Sint aan Boord
  • en 2017: Hotel Sinterklaas!!!

 

Alle inkomsten van de SintMusical worden gebruikt voor de goede doelen van de Stichting Sint Nicolaas Comité Tilburg;
te weten kinderen in bijzondere omstandigheden en contactarme ouderen.

DSC01841

 

 

Musical Tickets

Uw winkelwagen is leeg

steun ons

Volg Ons