Sinterklaasmiddag voor kinderen in bijzondere omstandigheden

Voor ongeveer 250 kinderen in bijzondere omstandigheden wordt een enorm leuke Sinterklaasmiddag georganiseerd. Al vele jaren in de vorm van een Sinterklaasmusical.


Tijdens deze voorstelling van de Sinterklaasmusical zijn de kinderen onze VIP-gasten en mag het hen aan niets ontbreken. Zij worden dan ook ontvangen door onze lakeien en zwarte pieten. Eenmaal binnen worden de kinderen in de foyer vermaakt door de zwarte pieten, een ballonnenclown, schminksters etc. Natuurlijk wordt er ook voor iets lekkers en wat te drinken gezorgd. Als de deuren van de theaterzaal opengaan kunnen onze gasten de zaal in en wordt speciaal voor hen de musical opgevoerd.

 poffertjes
 12279076 972203832826631 751462950980915670 n
Aan het eind van de musical is er alle tijd om Sinterklaas een handje te geven en ontvangen al onze gasten een leuk cadeau met een snoepzak. Bij het verlaten van de zaal wordt er nog iets te eten aangeboden, zodat alle kinderen na een leuke middag met een cadeau en volle buik naar huis gaan.

Deze middag is enkel voor genodigde gasten. Gezien de privacy van onze gasten worden tijdens deze middag geen foto’s of andere opnames gemaakt.

Kindermiddag 2016
Op 26 november 2016 was het zover. De feestelijke middag voor de kinderen "in bijzondere omstandigheden" kon beginnen. De rode loper lag al uit bij het Midi theater. De kinderen werden als VIP ontvangen door een matroos en een kapitein en werden getrakteerd op de musical “bij sint aan boord”. Ze gingen met een blij geschminkt gezicht, een cadeau van sinterklaas en een bord vol poffertjes weer huiswaarts. Deze middag is mede mogelijk gemaakt door de Johan Stekelenburgstichting.
 musical 2016 boot

steun ons

Volg Ons